Kalender

Welkom in het Museum Kunst & Geschiedenis

Maak een wereldreis door de geschiedenis! Wandel van prehistorische vuistbijlen naar Egyptische mummies. Snuister tussen betoverend glas en zet een stap achteruit om de indrukwekkende Brusselse wandtapijten te bekijken. Ga de oosterse toer op tussen de Aziatische boeddha’s en steek de Atlantische Oceaan over om Kuifjes 'beeldje met het gebroken oor’ te bewonderen. En dan is er nog de mooie collectie van Belgische art nouveau… U komt ogen te kort!

Coronavirus : Tijdelijke sluiting van het Museum Kunst & Geschiedenis van zaterdag 14 maart tot maandag 21 april 2020

Gezien de preventieve maatregelen die de federale regering genomen heeft in verband met de bestrijding van COVID-19 (Coronavirus), zullen de verschillende sites van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (Museum Kunst & Geschiedenis, mim en Hallepoort) gesloten worden voor het publiek. Deze sluiting vindt ingang op zaterdag 14 maart en loopt minstens tot maandag 21 april.

Voor alle informatie in verband met de sluiting en de exacte datum van een mogelijke heropening kan u terecht op onze website en onze sociale media.

Onze dienst Reservaties blijft momenteel enkel bereikbaar via reservations@kmkg-mrah.be

Gezien de huidige maatregelen kunnen we momenteel ook geen garantie geven over het al dan niet plaatsvinden van toekomstige activiteiten en events in onze musea. We danken u voor uw begrip.