Kalender

Welkom in het Jubelparkmuseum

Parking gesloten op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli.

Beste bezoeker, wegens de Nationale Feestdag zal de parking van het museum niet toegankelijk zijn op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli. Onze excuses voor het ongemak.

Heropening van het Museum Kunst & Geschiedenis !

Op woensdag 18 juli 2018 heropent het Museum Kunst & Geschiedenis de deuren. Een uitgelezen kans om de prachtige permanente collecties én de tijdelijke tentoonstellingen te (her)ontdekken aan verminderde prijs! Gelieve te noteren dat de vleugel Azië voorlopig dicht blijft wegens de renovatie.

Het Museum Kunst & Geschiedenis in het Jubelpark in Brussel vernieuwt. Zo draagt het museum sinds dit voorjaar een nieuwe naam die de lading beter dekt (Jubelparkmuseum werd Museum Kunst & Geschiedenis) en is er een nieuwe website. De voorbije weken was het museum gesloten wegens renovaties en voorbereidingen van de NAVO-top die gedeeltelijk in het museum plaatsvond.

Vanaf woensdag 18 juni nodigen we iedereen uit om ons museum te (her)ontdekken. Dit kan tijdelijk aan gereduceerd tarief: u betaalt slechts 10 euro voor een bezoek aan zowel de permanente collecties als de tijdelijke tentoonstellingen. Profiteer ervan, deze actie is maar tijdelijk van toepassing!

Maak een wereldreis door de geschiedenis! Wandel van prehistorische vuistbijlen naar Egyptische mummies. Snuistert tussen betoverende glas en zet een stap achteruit om de indrukwekkende Brusselse wandtapijten te bekijken. Ga de oosterse toer op tussen de Aziatische boeddha’s en steek de Atlantische Oceaan over om Kuifjes ‘beeldje met het gebroken oor’. En dan is er nog de mooie collectie van Belgische art nouveau… U komt ogen en oren te kort!