Welcome to Little Life

gezinsdag
zon 28-01-2018

Welkom voor een dag in de wereld van kleine dingen. Vijf workshops voor kinderen van 4 tot 10 jaar rond vijf kamers van keuken tot badkamer. Werken met papier, zoutdeeg, textiel, ijzerdraad, natuurlijke en recyclage materialen.

HUIS TE KOOP - gezinsrondleiding
10:30 & 13:30 (NL) / 11:15 & 14:15 (FR)         
Stop al je favoriete spullen in een verhuisdoos van 2 x 2 cm. We gaan in een poppenhuis wonen. Wat zeggen je spullen over wie je bent?

Inloopateliers van keuken tot badkamer
10:30 - 16:30

Poppentuin
leg voor je poppen een zomers terras aan - of een wintertuin – op maat van het parasolletje in een aperitiefglas en met een zelf gemaakt schopje van 1 op 1 cm. (+ 4)

Pasteitjes & gebak
Wat lusten poppen zoal? Croissants, krentenbollen, taart? Zet je handen in zoutdeeg en werk mee aan een poppenbanket: niet echt om op te eten, maar wel een lust voor het oog! (+ 4)

Languit in bad
Relaxen in een luxe badkuip gemaakt van een sardineblikje: als je een pop bent kan dat best! Maken jullie meteen ook een kaptafel en een wc met een wc-rolletje op maat? (+6)

Kussengevecht op schaal 1:10
De poppen en de beren hebben een kussengevecht gehouden. Al het linnengoed moet worden hersteld: kleine kussentjes en dekens op de naaimachine. (+ 7)

Sfeerboetiek
Stijlvol wonen met alles erop en eraan: schilderijen, kandelaars, boekbanden en bloemenvaasjes. Voor deze workshop halen we ons beste recyclage materiaal boven: de Chanel-poederdoos, het dopje van de parfumfles, de kurk van de champagne… (+6)

Theekransje met pop en beer
zet het servies alvast klaar, dan komen wij langs met thee en koekjes! (+4)

 

We treffen elkaar…

in het poppenhuis: foto-shoot met al je zelfgemaakte poppenspulletjes (+4)

in de knuffelhoek: een rustig plekje om even op adem te komen, ook met de allerkleinsten (+0)

 

Voor wie?
Voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders

Tijdstip
10:30 – ca 16:30          

Prijs
kinderen vanaf 4 jaar: € 6 - begeleidende volwassenen: € 7 / 5

Reserveren?
Online ticket beschikbaar