Once upon a time & atelier Isabelle de Borchgrave

combibezoek in het Jubelparkmuseum & atelier in Elsene
zon 21-05-2017 - zon 17-09-2017

In de tentoonstelling Once Upon a Time schitteren verfijnde geëmailleerde uurwerken als meesterwerkjes in miniatuur naast replica naar historische jurken uit dezelfde periode (1650-1850), gemaakt in papier. Wat de emailkunstenaars en ontwerpster Isabelle de Borchgrave met elkaar gemeen hebben? Vakmanschap en een passie voor precisiewerk alvast wel. Isabelle de Borchgrave weet dankzij een perfect beheerst trompe-l'oeil papier om te toveren tot fluweel, kant, parels en zijde.

Ben je gefascineerd door de artistieke knowhow? Benieuwd naar het creatieve proces en geboeid door subtiele technieken en materialen? Combineer een bezoek aan de tentoonstelling Once Upon a Time met een bezoek aan het atelier van Isabelle de Borchgrave.

Het combibezoek - op dezelfde dag in de week, niet in het weekend - bestaat uit een bezoek aan de tentoonstelling in het museum + een bezoek aan het atelier in Elsene. Op iedere plek wordt u opgewacht door een gids. Het traject van het museum naar het atelier gebeurt zelfstandig – reken min 30 min. voor de verplaatsing - aan de hand van een wegbeschrijving die u bij de reservering ontvangt.
 

Duur
ca. 1:15u  in de tentoonstelling Once Upon a Time
ca. 1:00u in het atelier van Isabelle de Borchgrave

Prijs

 

€ 40 per persoon (alles inclusief)

Opmerkingen
- een groep telt min. 8 en max. 18 personen
- de bezoeken aan het atelier vinden plaats tussen 10:00 & 12:00 of tussen 14:00 & 17:00 op weekdagen (niet in het weekend)
- een wegbeschrijving verheldert het traject van het museum naar het atelier en vice versa. U maakt de verplaatsing zelfstandig. Voorzien ca. 30 minuten.
- de gidsen wachten u ter plaatse op

Reserveren en inlichtingen
E:
reservaties
T: 02 741 73 02 (di-vr, 9:00 tot 13:00)