! OCEANIA Hula la !

zon 19-11-2017

De exotische eilanden van de Stille Zuidzee blijven betoveren. Fijn!  Want tijdens de Kunstendag voor Kinderen kan je in het studio-atelier ! OCEANIA Hula la ! met het hele gezin rondreizen in dit onmetelijke paradijs!
We verwelkomen je met de hongi – de Nieuw-Zeelandse neusgroet - en versieren je kin met een tekening naar wens.
Bescherm je familie met je eigen totem, poseer met een origineel masker of ontwerp een Maori masker met traditionele motieven. Een halsketting met uit klei gemaakte symbolen brengt je vriendschap, harmonie of geluk.
Droom weg onder de wuivende palmbomen en geniet van verfrissende kokoslimonade. Tokkel een deuntje op een ukelele terwijl broer of zus de heupen los zwiert tijdens een wedstrijdje hoelahoep.
Verzamel de mooiste motieven in de Oceania tentoonstelling en werk mee aan onze reuzentapa of naai je eigen Hawaii-hemd in vrolijke bloemenstof.
Kijk en luister zeker naar Polynesische verhalen over de dansende Hinatea of de held Maui.
Voor de kleinsten is er het grote Crèche-Café: speelplezier verzekerd! Er is ook een uitgebreide bibliotheek voor wie zijn neus liever in de boeken dan in exotische bloemen steekt…
Laat je inspireren door kunstenaars zoals Paul Gauguin, Max Pechstein, Emil Nolde & Henri Matisse die naar dit idyllische continent reisden, de romantische droom van de ongerepte natuur en de zuivere mens achterna.
En als je wil, kan je met het meeneem-avonturenboekje thuis nog eindeloos verder dromen van jouw bezoek aan het paradijs…

 

Tijdstip
zo 19-11-17
10:30 tot 17:00

Prijs
Inloopateliers voor kinderen van 4 – 14 jaar: €5 (incl ticket verzameling) of €10 (incl ticket Oceania)
Begeleidende volwassenen: € 10 / 8 (ticket verzameling) of € 15 / 12 (ticket Oceania)

Inlichtingen
E: reservations-reservaties@kmkg-mrah.be
T: 02 741 73 13

Reserveren
online tickets

Plaats
Jubelparkmuseum
Jubelpark 10
1000 Brussel