Steun ons

De Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis groeperen vier uitzonderlijke museumsites: het Museum Kunst & Geschiedenis, het Muziekinstrumentenmuseum, de Hallepoort en de Musea van het Verre Oosten.

Dagelijks zetten onze 300 medewerkers zich met hart en ziel in om het patrimonium, dat ons werd toevertrouwd, zo goed als mogelijk te bewaren, te bestuderen en te ontsluiten.

Zoals u vast wel weet: koken kost geld.

We zijn voor onze werking afhankelijk van een dotatie van de federale overheid, van inkomsten uit ticketverkoop en van giften van mensen met een hart voor onze musea.

Het is geen geheim dat financiering vanuit de federale overheid afneemt en dat dit de volgende jaren vast niet zal veranderen.

We willen daarom beroep doen op u om ons te helpen ons werk en onze dienstverlening op een kwalitatieve manier verderzetten te zetten.

Elke gift, groot of klein, helpt ons elke dag opnieuw verder te bouwen aan musea en collecties om trots op te zijn.

Wilt u onze partner worden en ons steunen? Doe een gift of neem contact op met onze dienst Fondsenwerving & Mecenaat: Bart Suys | b.suys@kmkg-mrah.be - +32 (0)2741 72 13.

Giften kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer BE22 3101 4238 2447 op naam van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis.

Een gift is fiscaal aftrekbaar zodra ze minimaal 40 euro bedraagt.

Wilt u ons helpen, steunen of bijstaan op een andere wijze? Dat kan zeker: alle hulp is welkom. Stuur ons gerust een e-mail via info@kmkg-mrah.be.