Exposhop Once upon a time

Bubbles & tea o'clock in de exposhop op 5 augustus, 26 augustus en 16 september!
Vanaf een aankoop van € 30 in één van de museumshops van de KMKG serveren Madame de Pompadour en Marie-Antoinette gratis een kopje thee of koffie met zoetigheden in de Once upon a time exposhop, op vertoon van het kassaticket.
Afspraak op zaterdag 5 en 26 aug. of 16 sept. van 10 tot 17u!

Bezoek onze sfeervolle 'Once upon a time exposhop' royaal geïnspireerd door de 18de eeuw! Laat je verleiden door prachtige juwelen, feeëriek glaswerk en porselein, fijne waaiers en fleurig textiel. Een uitgebreide lijn merchandising werd speciaal gecreëerd: post- en wenskaarten, grappige schriftjes, bladwijzers, prenten, theelichtjes en gepersonaliseerd geschenkpapier!

Voor het eerst pakt de winkel uit met een eigen zeeplijn helemaal ondergedompeld in de frivole tijdsgeest van de 18de eeuw. Special guest Isabelle de Borchgrave is met eigen creaties ook vertegenwoordig in de vitrines. Een mooie catalogus is de perfecte leidraad bij de tentoonstelling. Een tweede publicatie onthult de klerenpracht van Isabelle de Borchgrave. Daarnaast is er een ruime keuze aan boeken over het leven en de kunsten van de 18de eeuw.

De tijd staat nooit stil voor de exposhop van het Jubelparkmuseum!

De winkels zijn vrij toegankelijk elke dag, behalve op maandag.