Nieuwsbrief 2 februari 2012

Boarding Now was een succes!

Met meer dan duizend waren jullie afgelopen zondag om deel te nemen aan de familieactiviteiten in het kader van de Sabena-tentoonstelling. Onze fotografen hebben die mooie dag vastgelegd en jullie kunnen de mooiste foto’s bekijken op: fotoreportage familiedag Boarding Now.
 

Laatste oproep voor de passagiers van de Sabena-tentoonstelling

Als u nog niet bent langsgekomen om de uniformen van de ‘airhostessen’ te bekijken - trots van de voormalige luchtvaartmaatschappij - of de affiches, vliegtuigstoelen, motorschroeven en nostalgische foto’s, kom dan snel, want er resten nog maar een paar weken. Zondag 26 februari is de laatste dag! En dit is de laatste oproep…! De toekomst kwam uit de lucht - Sabena

Voor wie graag de tentoonstelling ontdekt in het uitstekende gezelschap van een oud-Sabenien, is er op woensdag 15 februari een Broodje Brussel waarin Philippe Goris, die meer dan 20 jaar bij het bedrijf werkte als steward, purser en senior purser, de tentoonstelling toelicht. Voor jonge piloten & pilotes of stewards & stewardessen in spe zijn er nog enkele plaatsen voor het krokusatelier k'Was verliefd op een airhostess...!

 

Verlenging van Indios no Brasil

Het Europalia-festival nadert zijn einde. Gelukkig kunnen bezoekers van de tentoonstelling Indios in het Jubelparkmuseum nog terecht tot 15 april. Dankzij deze verlenging hebt u dus nog ruim twee maand om de 290 werken te komen bekijken, maar wacht toch maar niet te lang! Het gaat om bruiklenen van de belangrijkste Braziliaanse musea. Ze zetten de multiculturele, multi-etnische en bontgekleurde samenleving in de schijnwerpers.
Indios no Brasil