Jarig in de Musea van het Verre Oosten?!

Jarig? Tanjoubi? Nodig je vriendjes uit en beleef een origineel en creatief feestje in het Museum voor Japanse kunst of het Chinees Paviljoen!

  • Feesten met de beesten in China! - voor kinderen van 5 tot 8 jaar
    Verjaren is fijn! Vooral als vijf speciale dieren je helpen het geluk te vinden. Hoe dat precies in elkaar zit, kun je ontdekken in het Chinees Paviljoen. Een draak, olifant, leeuw, feniks en speciale mandarijneendjes wachten je op voor een prachtig avontuur tussen het porselein en de Chinese meubels. Een kamishibai verhaal en stevige portie kleuren en tekenen horen er alvast bij! En met een gelukskoekje als traktatie kan het feest al helemaal niet meer stuk!
     
  • Tanjoubi! Jarig tussen samoerai en Japanse schonen - voor kinderen van 8 tot 12 jaar
    Je verjaardag vieren als dappere ridder of knappe prinses? En eindelijk eens een kijkje nemen in die geheimzinnige rode toren? Dit is je kans! Je ontdekt er bovendien waargebeurde spannende en ontroerende verhalen over strijdende clans.
    Je mag ook vertellen en dichten: wat dacht je van een grappig verhaal in het kamishibaitheater of een haiku? Voorzie je helm van een eigen kenteken en bedenk een leuk ontwerp voor een kimono!

Prijs: € 125 all in

Tijdstip: woensdagnamiddag of zaterdag op een uur naar keuze

Duur: 2 uur

Opmerking: maximum 12 kinderen

Telefonisch reserveren: + 32 (0)2 741 72 14
uitsluitend van maandag tot en met donderdag van 9:30 tot 13:00

Reserveren kan ook altijd via email

Inlichtingen: +32 (0)2 741 73 03
van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:00