Jarig!

Binnenkort jarig? Nodig je vrienden uit en kom vieren in het museum! Ga met een toffe gids op stap doorheen de museumzalen en ontdek de zotste dingen aan de hand van verhalen, spelletjes en opdrachten. Eens genoeg inspiratie opgedaan, verhuist het feestje naar de atelierruimte waar jullie samen kunnen experimenteren met technieken en materialen. Het resultaat van deze noeste arbeid mag natuurlijk mee naar huis!

Je kan kiezen uit de volgende thema’s:

Van draken en eenhoorns
3de kleuterklas - 3de leerjaar
meer info?

Feesten als een farao
3de t.e.m. 6de leerjaar
meer info?

 

 

Prijs
€150 (all-in: workshopbegeleider, tickets voor 15 kinderen (1 gratis begeleider die ook bij de groep moet blijven), creatief materiaal, drankje, klein cadeautje)

Duur
2 uur

Aantal deelnemers
max. 15 kinderen

Opmerkingen
taart en cadeautjes achteraf mogelijk in de lunchruimte voor scholen. Bij mooi weer is het mogelijk te picknicken in het park.

Reserveren noodzakelijk!
M: reservations@kmkg.be
T:  + 32(0)2 741 73 02

 

Museum in coronamodus - maatregelen
Zolang als nodig respecteren we ten volle de coronaregels die gelden voor musea. Alle coronamaatregelen voor individuele bezoekers worden eveneens toegepast voor de groepsleden: mondmaskers (+6), handen ontsmetten, afstand houden van de gids, raak zo weinig mogelijk aan, hoest of nies in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van je elleboog. Deponeer het zakdoekje in een gesloten vuilnisbak. Die vind je verspreid in het museum. Keer zo weinig mogelijk op je stappen terug. Vermijd tweerichtingsverkeer. Respecteer de pijlen en signalisatie. We kijken uit naar je komst, maar blijf thuis als je ziek bent.
Alle handcontactpunten (leuningen, zitbanken, deuren) en toiletten worden dagelijks extra schoongemaakt en ontsmet. Er zijn ontsmettingsgels ter beschikking langsheen het parcours.