Crowdfunding Ukiyo-e

Inkrimpende budgetten,  een streep door de rekening van innovatieve projecten? Neen, daar kan het Jubelparkmuseum niet mee akkoord gaan. In naam van de prachtige collecties, het wetenschappelijke potentieel, de creativiteit van het personeel en vooral ook het enthousiasme van het publiek mogen we de armen niet laten zakken.
Vandaar dit initiatief om samen met u een boeiend project te kunnen realiseren. De uitdaging was: in 60 dagen € 15.000 verzamelen voor de tablets van de tentoonstelling Ukiyo-e. De mooiste Japanse prenten.

Een uitzonderlijke tentoonstelling in het Jubelparkmuseum

Japanse geisha’s, Samoerai-krijgers, de Fuji-berg… Deze iconische elementen uit de Japanse cultuur inspireerden grote namen uit het Verre Oosten tot pareltjes van prentkunst.
U kent ongetwijfeld de Golf van Hokusai. Op de tentoonstelling Ukiyo-e krijgt u de uitzonderlijke kans dit wereldberoemde zeespektakel bewonderen. Afspraak vanaf 21 oktober in het Jubelparkmuseum voor een reis naar het land van de rijzende zon aan de hand van een selectie van 422 buitengewone Japanse

Hartelijk dank!

Op zondag 5 juni hebben we de crowdfundingactie in het kader van onze eerstvolgende grote tentoonstelling UKYIO-E afgesloten met het bedrag van 15.805 euro! Daar komt nog een bedrag van 1.180 euro bij dat op de rekening van het Museum werd gestort. Het ontvangen bedrag overtreft onze stoutste verwachtingen! 213 Kissbankers en 20 donateurs hebben ons hun vertrouwen geschonken en geloofden in ons project. Op zich is dat de mooiste beloning, het ingezamelde bedrag even buiten beschouwing gelaten! Alle teams van het Jubelparkmuseum zullen alle mogelijke inspanningen leveren om u een uitzonderlijke tentoonstelling over de Japanse prenten voor te stellen. De tablets die in dit kader zullen worden gebruikt, zullen we dankzij uw steun hebben kunnen kopen. Afspraak dus in het Jubelparkmuseum, van 21 oktober 2016 tot 12 februari 2017, om deze grote tentoonstelling te ontdekken!

 

Waar, wanneer en hoe krijgt u uw geschenk?

Beste schenkers, u kunt de tegenprestatie waarop u recht heeft in ruil voor uw storting vanaf 4 oktober 2016 afhalen bij het algemeen onthaal van het Jubelparkmuseum. U hoeft enkel uw naam op te geven om uw pakje in ontvangst te nemen, samen met onze oprechte dankbetuigingen! Indien onze tegenprestatie het voorwerp is van een geschenk van u aan een derde persoon en voor zover u ons zijn adres heeft meegedeeld, sturen wij het pakje rechtstreeks naar hem of haar op. U moet niet aarzelen om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft. Het Jubelparkmuseum dankt u opnieuw voor uw edelmoedigheid en steun!