App Blad Steen Schaar

zat 01-07-2017 - zon 01-07-2018
Deze app is momenteel niet beschikbaar.

Blad steen Schaar: met deze digitale audiogids/ fotozoektocht ontdek je niet minder dan 15 topstukken in een traject doorheen het museum. De fotozoektocht is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, de audiofragmenten zijn gericht op kinderen van 10 tot 12 jaar. Duur: 1u

 

Stap 1: Omdat er in niet overal wifi is in het museum is het nodig deze app én inhoud op voorhand te downloaden!

Stap 2: Zoek de app in de stores op je smartphone of via http://izi.travel/app

Stap 3: Accepteer locatiediensten of zoek op ‘Brussels Hoofdstedelijk Gewest’

Stap 4: Open de tour  ‘Blad Steen Schaar’

Stap 5: De app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels

 

Waarom blad? Omdat we met elk voorwerp een blad omdraaien in de geschiedenis. Waarom steen? Omdat we op zoek gaan naar materialen. En schaar dan? Omdat de manier waarop de materialen bewerkt zijn, hen bijzonder maakt.

Deze app is een coproductie van de Educatieve en Culturele Dienst van de KMKG en de Radio-opleiding van het RITCS (Erasmus Hogeschool) in Brussel. Tekst & scenario: Karen Vanhercke. Vertaling naar het Frans: Florence Cosme en Aurélie Pierart. Vertaling naar het Engels: Gregory Watson. Stemmen: Anneke Hermans (Nederlands), Loïc Thaler (Engels)  en Gérald Wang (Frans). Klankband en montage: Ayla Colman, Marthe Crab, Lukas De Clerck, Sebastian Dingens, Claudia Neukermans, Atte Olsonen, Hanne Polé, Karen Vanhercke. Foto's: © KMKG. Coördinatie: Anna Van Waeg (KMKG); Jan Bulckaen en Lieve De Maeyer (RITCS).

Files: